Auto garage Beverwijk

Veelzijdige auto garage te Beverwijk

U bent op zoek naar een goede en veelzijdige auto garage te Beverwijk? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom bij Autobedrijf Frank Liefting. Dit bedrijf heeft naast 30 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties, ook de uitstekende kwaliteit in alle diensten. Als autobezitter weet u dat uw auto jaarlijks moet worden voorzien van een APK. Wij maken dit graag voor u in orde. Net als het uitvoeren van een kleine of grote beurt aan uw auto of het uitvoeren van een schadereparatie. Tevens bieden wij u ook een gratis Second Opinion Service aan (SOS).

Auto garage BeverwijkKwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Deze auto garage te Beverwijk weet zich te onderscheiden door het leveren van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Ook wanneer u op zoek bent naar een occasion. Wij bieden u een ruim aanbod van diverse Opel modellen aan. Hierover geven wij u graag een persoonlijk advies. Uiteraard kunt u een proefrit komen maken zodat u zelf kunt oordelen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten. Graag tot ziens bij ons in de auto garage te Beverwijk.

   Contact     Occasions