Autobedrijf Beverwijk

Ons autobedrijf in Beverwijk is u graag van dienst

Welkom bij autobedrijf Frank Liefting te Beverwijk! Dit veelzijdige bedrijf heeft de kennis en het vakmanschap in huis om ervoor te zorgen dat uw auto weer op een veilige manier de weg op kan. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Opel modellen. Natuurlijk zijn alle andere merken ook gewoon welkom voor reparatie en/of onderhoud!

Bij ons autobedrijf in Beverwijk kunt u gebruik maken van de gratis Second Opinion Service (SOS). Ook kunnen wij de jaarlijkse APK aan uw auto uitvoeren. Wilt u een occasion aanschaffen? Ook dan kunt u hier uitstekend terecht voor een geschikte Opel. Wij kunnen u uitstekend adviseren en garanderen u een eerlijke auto.

Autobedrijf BeverwijkKwaliteit en diversiteit

Ons autobedrijf te Beverwijk staat voor het leveren van uitstekende kwaliteit. Ook bieden wij al onze diensten aan voor een betaalbare prijs.

Heeft u schade aan uw auto? Dan zorgen wij ervoor dat wij dit voor u in orde maken op de manier zoals u dit wenst. Dit betekent dat wij de schade opmeten en u vervolgens diverse mogelijkheden kunnen geven. Denk hierbij aan de mogelijkheid die er is om af te wijken van een reparatie met originele onderdelen. Kortom, wij overleggen altijd eerst met onze klant en dit betekent ook dat wij u vooraf op de hoogte brengen van de kosten. Hierdoor komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

   Contact     Occasions