Autobedrijven Heemskerk

Zoekt u autobedrijven in Heemskerk? Kies voor de ervaren garage!

Wanneer u op zoek bent naar autobedrijven in Heemskerk, heeft u ongetwijfeld veel om te vergelijken. Zo let u bijvoorbeeld op de tarieven, maar ook op de specialiteiten van desbetreffend autobedrijf. Bij Frank Liefting kunt u rekenen op vakkundigheid wat betreft uw auto. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij onszelf gerust specialist noemen wat betreft schadeherstel en onderhoud aan auto’s. Tevens zijn wij in Opel gespecialiseerd. Op onze website vindt u dan ook diverse occasions tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard kunnen wij u bij het kiezen van een geschikt auto adviseren, laat ons dus gerust weten waar u naar op zoek bent.

Autobedrijven HeemskerkU kunt rekenen op een uitstekende service

Is het weer tijd voor uw jaarlijkse APK? Of bent u op zoek naar betrouwbare autobedrijven in Heemskerk voor het onderhoud aan uw auto? Ook dan kunt u bij Frank Liefting terecht. Wij zijn gevestigd in Beverwijk en dus goed bereikbaar vanuit Heemskerk. Woont u niet op loop- of fietsafstand? Dat is bij ons geen probleem, wij beschikken namelijk over onze eigen haal en brengservice. Tevens kunt u bij ons een gratis leenauto meekrijgen terwijl wij uw auto weer in orde maken. Kortom, wat betreft service komt u bij ons niets tekort!

Wij staan u graag te woord

Wilt u meer weten over onze diensten? Of bent u autobedrijven in Heemskerk aan het vergelijken en wilt u graag informatie over onze scherpe tarieven? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier of bel ons. Natuurlijk kunt u dan ook direct een afspraak inplannen.

   Contact     Occasions