Garage Beverwijk

Welkom bij de veelzijdige auto garage te Beverwijk

Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige auto garage te Beverwijk dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam met een enthousiast team die op een vakbekwame en klantvriendelijke manier aan de slag gaan met uw auto.

Wanneer u in het bezit bent van een auto, dan weet u dat het van groot belang is dat u uw auto blijft onderhouden. Hierdoor profiteert u van een lange levensduur en kunt u veilig de weg op. Ook de jaarlijks verplichte APK voeren wij graag uit. Waar wij u ook mee van dienst kunnen zijn, is onze gratis Second Opinion Service (SOS). Heeft u schade aan uw auto? Ook dan kunnen wij deze repareren in onze garage te Beverwijk.

Garage BeverwijkVerwacht naast diversiteit ook kwaliteit

Omdat wij diversiteit aanbieden en bij elke dienst het leveren van uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel staat, weten wij ons hierin te onderscheiden. Ook als het gaat om communicatie. Wij brengen onze klanten op de hoogte alvorens wij een reparatie uitvoeren. Zo weet u vooraf wat de kosten zullen zijn zodat u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bent u op zoek naar een andere auto? Werp dan eens een blik op de Opel occasions die in diverse modellen aanwezig zijn bij de auto garage te Beverwijk. Uiteraard kunt u tijdens het maken van een proefrit zelf oordelen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

   Contact     Occasions