Occasions Beverwijk

Kom voor diverse occasions naar Beverwijk

Frank Liefting Autobedrijf heeft diverse occasions in Beverwijk! Om welke reden dan ook, u bent op zoek naar een auto? Natuurlijk is het merk en het model van belang omdat de auto aan uw smaak en wens moet voldoen. Echter is het ook belangrijk dat de auto in uitstekende staat is. Dat is waar u bij deze garage op kunt rekenen: betrouwbaarheid en een ruime keuze aan occasions. U bent van harte welkom in Beverwijk om eens een kijkje te komen nemen. Uiteraard kunt u een proefrit maken en zelf oordelen.

Occasions BeverwijkNaast kwaliteit bieden wij ook professionaliteit

Omdat ons autobedrijf in het bezit is van kennis en ruim 30 jaar ervaring, kunt u ervan op aan dat wij naast de kwaliteit ook professionaliteit bieden in al onze diensten. Niet alleen in het maken van een keuze uit de occasions maar ook wanneer u uw auto bij ons in de werkplaats te Beverwijk achterlaat voor een onderhoudsbeurt of het laten uitvoeren van reparatie.

Wij voeren uiteraard ook de jaarlijkse verplichte APK keuring aan uw auto uit. Tevens bieden wij u ook een gratis Second Opinion Service aan (SOS). Kortom, of u nu een auto wilt aanschaffen of uw eigen auto heeft onderhoud nodig, ons team staat voor u klaar. Maak gerust een afspraak wanneer het u uitkomt of breng ons een bezoek. U kunt uiteraard ook ons aanbod occasions in Beverwijk online bekijken. Graag tot ziens!

   Contact     Occasions