Occasions Heemskerk

Een ruime keuze in occasions nabij Heemskerk

Van harte welkom bij Autobedrijf Frank Liefting. U bent op zoek naar occasions in Heemskerk en zodoende bent u hier terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want deze autogarage helpt u graag aan een occasion naar wens. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Opel en bieden dan ook een ruim aanbod van betaalbare Opel occasions aan.

Zeer scherpe prijzen

Dankzij onze steeds wisselende voorraad is het altijd de moeite waard om eens langs te komen. Ook garanderen wij zeer scherpe prijzen! Laat ons gerust weten waar u naar zoekt, dan kunnen wij u adviseren en helpen aan een betrouwbare occasion. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor:

  • Reparaties en servicebeurten aan auto’s van alle merken
  • De jaarlijkse APK
  • Onderhoud (vervangen motorolie, ruitenvloeistof enzovoort)
  • Second Opinion Service

Occasions HeemskerkOndanks onze specialisatie in Open occasions, kunt u bij ons terecht met alle merken auto’s. Met ruim 30 jaar ervaring als schade- en reparatiebedrijf kunt u uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten. U kunt rekenen op een uitstekende service en scherpe tarieven. Wilt u uw huidige auto voor een grote of kleine beurt langs brengen en woont u niet in de buurt? Geen probleem, wij beschikken over een haal en breng service! U kunt bij ons ook een gratis leenauto meekrijgen. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar.

Betrouwbare occasions

Kom ook gerust eens onze occasions nabij Heemskerk bekijken wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare auto tegen een eerlijke prijs. Tevens vindt u het huidige aanbod op onze website. Laat het ons gerust weten wanneer u vragen heeft, wij staan u graag te woord.

   Contact     Occasions