Opel garage

Uw Opel garage voor onderhoud en occasions

Bent u op zoek naar een Opel garage waar u terecht kunt voor al uw keuringen en onderhoud? Dat treft, want Frank Liefting Autobedrijf te Beverwijk is gespecialiseerd in Opel! Ook wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare occasion, kunt u bij deze autogarage rekenen op een ruim aanbod. Hieronder leest u meer over de diensten van deze Opel garage.

Opel garageDirect service en heldere communicatie

Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij onszelf gerust een Opel specialist noemen. U kunt uw auto bij ons langs brengen voor een grote of kleine beurt, maar ook voor alle denkbare reparaties. Ook de APK voeren wij graag voor u uit. Wanneer wij met uw auto aan de slag gaan, hanteren we een duidelijke communicatie. Dit betekent dat wij u van te voren op de hoogte stellen van de werkzaamheden die we gaan uitvoeren en u informeren over de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Wij staan voor u klaar

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met alle andere auto’s. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar in onze Opel garage in Beverwijk. Woont u niet op loop- of fietsafstand, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wat betreft service komt u bij ons dus niets tekort! Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel ons gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Occasions